Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

No 43 - Αποτέλεσμα επιτροπής ΚΕΠΑ ΝοΙΙ

Καλησπέρα!

Εύχομαι να είστε όλοι όσο καλύτερα γίνεται!

Την Πέμπτη πέρασα για δεύτερη φορά από επιτροπή ΚΕΠΑ

Την Τρίτη, αναρτήθηκε η απόφαση στο σύστημα, με ποσοστό 74%.





Τα μέλη της επιτροπής δεν με ρώτησαν τίποτα σχετικά με την Νόσο Crohn. Αρκέστηκαν στα έγγραφα που είχα καταθέσει. Αυτό σημαίνει πως αφενός, ό,τι κατατέθηκε ήταν σωστό, σαφές και επαρκές, αφετέρου πως τα μέλη της επιτροπής έκαναν τη δουλειά τους όπως πρέπει μιας και η Crohn βεβαιώνεται από πολλές πλευρές (ενδοσκοπήσεις, βιοψίες κλπ) όπως η ανοσοκατασταλτική αγωγή με βιολογικό παράγοντα. Συμπληρωματικά είχα καταθέσει και δεύτερο φάκελο σχετικά με δερματολογικό πρόβλημα (δ. ιδρωταδενίτιδα). Ζήτησαν μόνο να δουν κάποιο από τα σημεία που έχουν προσβληθεί. Τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσα να τους δείξω ένα ακόμα σημείο το οποίο θα έδινε αρκετές πιθανότητες το ποσοστό από το δερματικό να είναι από 20%, 30%. Δεν πειράζει. 

Σύμφωνα με τον τύπο βάσει τον οποίο βγαίνει το συνολικό ποσοστό (δεν προστίθενται τα επιμέρους), πήρα 67% από Crohn υπό αγωγή με βιολογικό παράγοντα και 20% από τη δερματική νόσο. Πρακτικά, δε γνωρίζω αν αλλάζει κάτι από το 67% που μου πιστοποίησε η επιτροπή την προηγούμενη φορά. Θα φανεί. 


Τώρα που πέρασε κι αυτό, αναμένουμε να περάσει και η εξεταστική του εαρινού εξαμήνου και να αρχίσουμε επιτέλους να απολαμβάνουμε τις θάλασσες!


Προς το παρόν βέβαια, ανεμοδερνόμαστε στη βεράντα...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

... στο έπα-CROHN Template by Ipietoon Cute Blog Design