Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

No 30 - Έρευνα / Βιολογικοί παράγοντες και συνθήκες χορήγησης

ΕΡΕΥΝΑ

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ




Θεωρώντας το θέμα πολύ σοβαρό και με αφορμή την ανοιχτή εκδήλωση στο κοινό της Καβάλας για τα ΙΦΝΕ αρχές φθινοπώρου (θα υπάρξει ενημέρωση εν καιρώ) ξεκινώ σήμερα αυτή την έρευνα και χρειάζομαι ένα μόνο λεπτό από όλους σας. Αφορά στις συνθήκες χορήγησης βιολογικού παράγοντα στα ελληνικά νοσοκομεία. Ήδη έχουν αναφερθεί δεκάδες περιπτώσεις και έχουν γίνει περιγραφές από διάφορες περιοχές. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν εδώ όλα τα στοιχεία και γι’ αυτό σας παρακαλώ θερμά να αφήσετε ένα σχόλιο που να γράφει:

1. Περιοχή και όνομα του νοσοκομείου στο οποίο κάνετε τη χορήγηση
2. Περιγραφή του χώρου και των γενικότερων συνθηκών κάτω από τις οποίες κάνετε την έγχυση.
- Προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο κλπ) δεν θα αναφερθούν στα αποτελέσματα της έρευνας.
- Μπορείτε να αναρτάτε φωτογραφίες από τις οποίες πρέπει να φροντίζετε να μη φαίνονται πρόσωπα τρίτων, ή να μου τις στέλνετε στο vagia.p@gmail.com και να τις επεξεργάζομαι εγώ.
- Η έρευνα θα κοινοποιηθεί και σε ομάδες ασθενών, ιστότοπους κλπ προκειμένου να έχουμε στοιχεία από όλους όσοι κάνουν χορήγηση βιολογικών παραγόντων, ανεξαρτήτου πάθησης.

Στόχος είναι να συλλεχθούν στοιχεία από όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 140 Ελληνικά Νοσοκομεία και να ενημερωθούν οι αρμόδιοι για τα προβλήματα προκειμένου οι συνθήκες να γίνουν κατάλληλες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ευχαριστώ πολύ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

... στο έπα-CROHN Template by Ipietoon Cute Blog Design